Az N.S. IMMOBILIARE INVESTMENT Ingatlanforgalmazási és Befektetési Kft. ingatlanfejlesztéssel és -közvetítéssel, valamint befektetési szaktanácsadással foglalkozik. Társaságunk működési területéhez tartozik Magyarország, Németország, Ausztria, Szlovénia (2004 augusztusában mintegy 3000 m2-en szerveztük a H&M áruház nyitását Mariborban), Horvátország.

Jogelődünk, a NEUSCHER-INVEST Vendéglátó, Kereskedelmi, Szolgáltató, Ingatlanforgalmazási és Befektetési Kft 1990 júliusában alakult. Működése első időszakában a cég - a WIK GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviseletével együttműködve - bevásárlóközpontok építésére alkalmas ingatlanok felkutatásával, az ASKO-cég magyarországi terjeszkedését segítette. Ezeken a területeken az ASKO beolvadását követően METRO hipermarketek, illetve PRAKTIKER építőanyag-áruházak nyíltak.
7634 Pécs, 6. sz. főút
METRO és PRAKTIKER áruházak
1052 Budapest, V. ker.
Váci utca 16.
FONTANA ÁRUHÁZ

Az 1992. évben sikeresen értékesítettük a Budapest, XIII. kerület, Váci út 35. szám alatt fekvő ingatlant, ahol jelenleg a River Estate Irodaház áll.

A következő esztendő egyik legjelentősebb sikere a Budapest sétálóutcájában, a Váci utcában található FONTANA Áruház eladása, illetve bérbeadása volt. Közreműködtünk azonban a Vörösmarty téren fekvő Gerbeaud Cukrászda épületének értékesítésében is.

Üzleti partnereink megbízásából segítséget nyújtottunk több drogéria-, illetve cipőáruház, valamint étterem megnyitásában.


5600 Békéscsaba, Andrássy u. 9.
Rossmann-drogériaüzlet


Ügyfeleink közé tartoznak a már Magyarországon is sikeresen működő élelmiszer-kereskedelmi vállalatok, amelyek hazai áruházláncainak kialakításában - a megfelelő helyszínek felkutatásával - társaságunk is közreműködött. Az általunk ajánlott ingatlanokon épültek meg a PENNY MARKET Kft áruházai - többek között - Szentesen, Szarvason, Karcagon, Békéscsabán, Kisújszálláson, Egerben, Nagykanizsán, Balatonlellén, Tatabányán, Sárváron; SPAR, illetve INTERSPAR-áruházak Tapolcán, Nagykanizsán, Veszprémben; BILLA-szupermarketek Budapest IV. kerületében és Békéscsabán; illetve a szegedi METRO Áruház.
6728 Szeged, Budapesti út 1.
METRO ÁRUHÁZ


Üzleti partnereink körébe tartozott - többek között - a KIKA Lakberendezési Kft, az ACCOR Hotel-csoport, a Baumax-x Magyarország Rt, a Bricostore Hungaria Fejlesztési Kft, a Praktiker Magyarország Építési és Barkácspiacok Kft, az Auchan Magyarország Kft, a CORA Fót Hypermarket Kft, a Delhaize-csoport, a Metro Holding Hungary Kft, a REWE & Co. OHG, a Tengelmann-csoport és a TESCO-GLOBAL Áruházak Rt.

Tevékenységi körünkbe azonban nem csak a kereskedelmi ingatlanok közvetítése tartozik. A cég saját beruházásában 1991-ben megépítette a VILLA MEDICI Éttermet, majd mellette 1997-ben a HOTEL**** VILLA MEDICI-t, mely Veszprémben, a város legszebb részén, a Viadukt lábánál fekvő völgyben található.

Kereskedelmi beruházásaink közül az egyik jelentősebb a Berettyóújfalun megépített PENNY MARKET áruház.
8200 Veszprém, Kittenberger K. u. 11.
Hotel Villa Medici
4100 Berettyóújfalu, Dózsa Gy. út 39.
PENNY MARKET ÁRUHÁZ

Az ingatlanfejlesztés mellett érdekeltségi körünkbe tartozik, egy média vállalkozás is, amely a Balaton egyetlen televíziója, a Balaton Televízió.


Az ország különböző pontjain fekvő, kereskedelmi profilban beépíthető telkeken, a forgalmas, belvárosi, illetve lakótelepi üzlethelyiségek fejlesztésén kívül cégünk különböző, főleg ingatlanokhoz kapcsolódó befektetési lehetőségekkel is szívesen foglalkozik. Olyan épületeket tudunk ajánlani szakmai és pénzügyi befektetők részére, amelyek irodaházként vagy szállodaként működnek vagy működtethetők, illetve áruházakat, üzletházakat, amelyek kedvező megtérülést ígérnek.

Tekintettel arra, hogy működési területünk nem csak Magyarországra, hanem Szlovénia (2004 augusztusában mintegy 3 000 m2-en szerveztük a H&M áruház nyitását Mariborban, 2006-ban Ljubljanában, 2009-ben Koperben a H&M mellett a New Yorker és a Hervis áruházak nyitásában is közreműködtünk.), Horvátország területére is kiterjed, ingatlanközvetítői-, illetve fejlesztői tevékenységünkkel ezekben az államokban is ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Cégünk szívesen közreműködik bármilyen profilú vállalat expanziós tevékenységében, az igényeknek megfelelő objektumok, valamint befektetési lehetőségek felkutatásában, ingatlanok hasznosításában. Örömmel vesszük azon magánszemélyek és vállalatok jelentkezését, akik a társaságunkkal történő együttműködésben érdekeltek. Bízunk abban, hogy munkánkkal hozzájárulhatunk a közös siker eléréséhez.Neubauer Sándor
ügyvezetőN.S. Immobiliare Investment
Ingatlanforgalmazási és Befektetési Kft.

[p] H-8200 Veszprém Eszterházy u. 7-9.
[t] +36-88-565-220   [f] +36-88-403-065
[e] info@nsimmobiliare.com   ns@nsimmobiliare.com
[w] www.nsimmobiliare.com